Welkom op onze website. We willen hier wat informatie neer zetten over ons en alles om ons heen. De website is nog in aanbouw, dus er zal steeds meer te zien zijn. Verder kun je veel foto's vinden in het fotoboek op deze website. Hopelijk kijk je met plezier naar de informatie en komt je nog eens een keer kijken.
 

Vakantie Konakli inTurkije 2007
September 2007 zijn we voor 2 weekjes op vakantie geweest in Konakli. Deze plaatst ligt vlak bij Alanya. Na 2 uur rijden vanaf het vliegveld in Antalya bleek het hotel vol te zitten en moesten we de eerste nacht in een ander hotel doorbrengen (waar heb ik dat meer gehoord). De volgende dag toch in ons eigenlijke hotel aangekomen  en konden we genieten van een heerlijke vakantie met alle dagen ruim boven de 30 graden.

Bekijk de foto's in het fotoalbum voor een impressie.

 
Verbouwing badkamer
Inmiddels zijn we begonnen met het verbouwen van de badkamer. Het bad wat er in zat is in 13 jaar 4 keer gebruikt en dus een goed reden om er uit te slopen. Omdat jaren geleden het balkon bij de badkamer is getrokken stond er midden in de badkamer ook nog een buiten muur. Die is gesloopt waardoor er een grotere ruimt ontstaat.
Bekijk de foto's in het fotoalbum voor een impressie.

 
Stalen Bint vervangen onder huis
Na het ontdekken van scheuren in ons huis bleek dat een stalen bint dwars onder ons huis behoorlijk aan het verroesten was. De oorzaak is dat eerdere bewoners van dit huis alle ventilatie gaten hadden dichtgemaakt waardoor er veel vocht onder het huis ontstond. Een kleine foto impressie van deze werkzaamheden is te vinden in ons fotoalbum.

 
Vakantie Side in Turkije 2006.
Nadat alle kids hun vakantie er op hadden zitten zijn wij er ook een weekje tussen uit getrokken. Dit jaar voor het eerst vliegen naar Turkije in een hotel, all inclusive.
Met het slechte weer in Nederland was het een verademing om daar in 33 graden terecht te komen met alle dagen een strak blauwe lucht.
Bekijk de foto's in het fotoalbum voor een sfeer impressie!

 
Bruiloft Jechiel en Jacqueline

Op 7 juli 2006 zijn Jechiel en Jacqueline getrouwd. Het was een mooie dag en het weer hielp ook goed mee.
Foto's van deze dag kun je vinden op de website van Rianne in het foto album.
www.gimmerzeel.nl/rianne

 

Rianne heeft ook een eigen website met onder andere veel informatie over de ziekte CF. Kijk op www.gimmerzeel.nl/rianne

Deze website heeft ook een gastenboek. Laat ook een berichtje achter.